Laster Arrangementer

Fra ord til handling: Erfaringer fra praktisk proptech-dugnad på Norsk Maritimt Museum

Målgruppe: Medlemmer i Grønn Byggallianse som er teknisk driftspersonell, teknisk ansvarlig, driftsdirektør eller eiendomssjef.
Delta fysisk eller digitalt? For fysisk påmelding, bruk skjemaet til høyre. For å bli med digitalt, meld deg på via knappen over.

Agenda:
08:00 – 08:30: Kaffe og noe å bite i
08:30 – 11:00: Program: Hvordan ble dugnaden til? Hvordan var responsen? Hvordan gikk dagen for del 1 og del 2? Hva synes leverandørene om konsepter og å jobbe sammen med andre leverandører om ett felles mål?

Nærmere detaljer kommer senere!

Praktisk informasjon:
Vi anbefaler at du tar kollektiv transport til forumet. Ta buss nr. 30 Bygdøy til stoppested Bygdøynes. Det er rett ved museet.

Om Driftsforum: Driftsforumet er en møteplass for inspirasjon og deling av driftserfaring, med faglig innlegg og mulighet for diskusjon. Agenda varierer fra gang til gang, men den røde tråden er hvordan en kan oppnå grønn eiendomsdrift. Forumet møtes ca. 4 ganger per år.

Dato & tid

Oslo
12. desember 08:00 – 11:00

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Dersom arrangementet er fullt kan du kontakte post@byggalliansen.no og be om å bli satt på venteliste.

Steder
Oslo – . Norsk Maritimt Museum, Bygdøynesveien 37

Andre kurs