Laster Arrangementer

Fra ord til handling: Erfaringer fra praktisk proptech-dugnad på Norsk Maritimt Museum

Målgruppe: Medlemmer i Grønn Byggallianse som er teknisk driftspersonell, teknisk ansvarlig, driftsdirektør eller eiendomssjef.
Delta digitalt eller fysisk? For digital påmelding, bruk skjemaet til høyre. For å bli med fysisk, meld deg på via knappen over.

Agenda:
08:30 – 11:00: Program: Hvordan ble dugnaden til? Hvordan var responsen? Hvordan gikk dagen for del 1 og del 2? Hva synes leverandørene om konsepter og å jobbe sammen med andre leverandører om ett felles mål?

Nærmere detaljer kommer senere!

Praktisk informasjon:
Du får tilsendt lenke noen dager før arrangementet.

Om Driftsforum: Driftsforumet er en møteplass for inspirasjon og deling av driftserfaring, med faglig innlegg og mulighet for diskusjon. Agenda varierer fra gang til gang, men den røde tråden er hvordan en kan oppnå grønn eiendomsdrift. Forumet møtes ca. 4 ganger per år.

Dato & tid

12. desember 08:30 – 11:00

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Dersom arrangementet er fullt kan du kontakte post@byggalliansen.no og be om å bli satt på venteliste.

Steder
– .

Andre kurs