Bærekraft som strategi

Grønn Byggallianses jubileumskonferanse 2002-2022

 

Hvor: Clarion Hotel The Hub

Når: 25.10.2022

Klimagassutslippene skal halveres innen 2030 og Norge har skyhøye ambisjoner for å få til en sirkulærøkonomi og å stanse naturtap. Hvis Norge skal lykkes med dette, er innsats og konkrete resultater i bygg-, eiendom-, og anleggssektoren helt avgjørende.

Vår forståelse er at våre medlemmer og de fleste aktører i næringen er klare til innsats og ønsker å realisere flere bygninger, anlegg og områder der det er full ressursutnyttelse, lavere klimagassutslipp, økt biologisk mangfold og bedre klimatilpasning.  For å få det til, vil de fortsatt trenge gode rammevilkår, inspirerende eksempler og verktøy fra og for næringen.

I 20 år har Grønn Byggallianse vært en faghub for å samle og inspirere næringen til å ta miljøvalg som kutter utslipp og ressursbruk. I 10 år har vårt verktøy BREEAM-NOR bidratt til å forandre norske bygg. Dette er det god grunn til å feire!

Bli med og bli inspirert på Grønn Byggallianses jubileumskonferanse, 25. oktober på The HUB i Oslo.

Følg med her for detaljert program.

Noen smakebiter fra programmet

Plenumssesjon 1

 Penger, politikk og påvirkning.

Plenumssesjon 2

Godt i gang, og et stykke igjen.

Grønt podium

Produkter og tjenester som kan hjelpe deg å nå målene.

Parallellsesjoner

Vi inviterer til rundebordsdiskusjoner om hvordan du får til klimagassreduksjon i prosjekt, og om sirkulære forretningsmodeller. Du vil også få anledning til å delta i parallellsesjoner om blant annet mulighetsrommet på tak og fasader.

Jubileumsmiddag

Praktisk informasjon:

Info om stands

Leverandører og produsenter som er medlem i Grønn Byggallianse kan søke om å ha stand på konferansen. Alle som har stand vil få en kort videopresentasjon i en fellessesjon før lunsj og ha stand under lunsjen. Alle som ønsker å ha en stand må:

  • Ha et produkt eller tjeneste som oppfyller kriteriene som er satt. Les kriteriene her.
  • Prisen for stand er 2800,- som inkluderer strøm, bord og wifi.

Det er et begrenset antall plasser, så utover kravene over er det første-mann-til-mølla prinsippet! Send en e-post til ann.kristin.schorre@byggalliansen.no for å melde deg på.

Info om konferansehotellet

Jubileumskonferansen 2022 blir avholdt på Clarion Hotel The Hub 25. oktober.

 

Deltakere som ønsker å bestille overnatting i forbindelse med konferansen i tidsrommet 24.-26. oktober kan benytte rabattkoden «BREEAM22» og booke via denne linken.

 

Hotellet er sertifisert med BREEAM-NOR very good og ISO 14001. Hotellet har blant annet en 200 m2 stor takåker på hotelltaket der det dyrkes spiselige blomster, urter og grønnsaker.