Laster Arrangementer

Bærekraft som strategi Grønn Byggallianses jubileumskonferanse 2002-2022

Klimagassutslippene skal halveres innen 2030 og Norge har skyhøye ambisjoner for å få til en sirkulærøkonomi og å stanse naturtap. Hvis Norge skal lykkes med dette, er innsats og konkrete resultater i bygg-, eiendom-, og anleggssektoren helt avgjørende.

I 20 år har Grønn Byggallianse vært en faghub for å samle og inspirere næringen til å ta miljøvalg som kutter utslipp og ressursbruk.
I 10 år har vårt verktøy BREEAM-NOR bidratt til å forandre norske bygg. Dette er det god grunn til å feire!
Bli med og bli inspirert på Grønn Byggallianses jubileumskonferanse 25 oktober på The HUB i Oslo.

Noen smakebiter fra programmet:

 • Plenumssesjoner
 • Grønt podium
 • Produkter og tjenester som kan hjelpe deg å nå målene.

 • Parallellsesjoner
 • Vi inviterer til rundebordsdiskusjoner om hvordan du får til klimagassreduksjon i prosjekt, og om sirkulære forretningsmodeller. Du vil også få anledning til å delta i parallellsesjoner om blant annet mulighetsrommet på tak og fasader.

  Praktisk informasjon:

  Det er separate påmeldinger for jubileumsmiddagen og konferansen. Om du ønsker å delta på jubileumsmiddagen eller har praktiske spørsmål, ta kontakt med Ann Kristin Schorre. Du kan lese mer om middagen via denne linken. Konferansen avholdes på Clarion Hotel The Hub.. Deltakere som ønsker å bestille overnatting i forbindelse med konferansen i tidsrommet 24.-26. oktober kan benytte rabattkoden «BREEAM22» og booke via denne linken.
  Har du praktiske spørsmål, ta kontakt med Ann Kristin Schorre.

  Dato & tid

  Clarion Hotel The Hub
  25. oktober 09:00 – 16:30

  Priser

  3500,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
  4500,- for ikke-medlemmer

  Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 14 dager før arrangement. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding. Alle priser er eks mva.
  Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

  Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

  Steder
  Clarion Hotel The Hub – 0106 Oslo. Biskop Gunnerusgt. 3

  Andre kurs