Laster Arrangementer

Grønn driftskonferanse 2024

Smart drift er mer enn teknologi!
Vi belyser hvordan de beste bruker teknologi, organiserer driften og forbedrer kundeopplevelser.

Utforsk prosjektet “Lilleakerbyen i dag og i morgen,” der smart drift møter urban utvikling, og lær hvordan AI kartlegger brukeradferd og identifiserer tekniske mangler. I løpet av konferansen vil vi også se på fjorårets vinner av Årets grønne driftsteam Ski Storsenter, og få resultatene fra årets Fang energityven-kampanje. Målet med dagen er at du skal få verdifulle verktøy og knytte nye kontakter slik at du blir bedre rustet til å forbedre driften i din egen organisasjon.

Vi avslutter konferansen med en spennende vandring i Lilleakerbyen, der du kan oppleve utearealene, besøke ombruksentralen, og nyte byens beste boller og kaffe.

Håper vi ser deg der!

Se foreløpig program her.

Dato & tid

Norrøna House, Lilleakerbyen
12. november 08:00 – 14:00

Priser

1400,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
2000,- for ikke-medlemmer

Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 1 uke før arrangement. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding.
Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Norrøna House, Lilleakerbyen – . Norrøna House, Lilleakerbyen

Andre kurs