Laster Arrangementer

FULLT: BREEAM-NOR prosjektlederkurs - Fullført.

Dette er kurset for deg som vil legge til rette for kvalitet og effektiv gjennomføring av BREEAM-NOR i byggeprosjekter. Kurset skal gjøre deltakerne rustet til å sikre et forutsigbart og transparent prosessforløp for BREEAM-NOR-prosjekt, der alle aktører kan spille på lag og miljøkvaliteter er dokumentert. I kurset vil du få kunnskap om verktøy og prosessfaser som vil hjelpe deg å gjennomføre kyndig prosjektstyring av BREEAM-NOR-prosjekter.

Kurset passer for alle som ønsker kunnskap om god prosjektstyring av BREEAM-NOR-prosjekter, inkludert rådgivere og arkitekter som skal jobbe med BREEAM-NOR eller lede BREEAM-NOR-prosjekt. Kurset vektlegger arbeidet i tidligfase for byggeprosjektet, og er derfor spesielt relevant for tidligfase-team, og for deg som er BREEAM-NOR AP eller prosjektleder fra tiltakshaver.

Veilederen «Slik lykkes du bedre med ditt BREEAM-prosjekt» danner det faglige grunnlaget for kurset, og vi følger strukturen for denne veilederen i kurset. Det forutsettes at kursdeltakerne har gjort seg kjent med veilederen og har gjennomført enten BREEAM-NOR innføringskurs eller halvdagskurset “BREEAM-NOR for nybegynnere”.

Dato & tid

Oslo
6. september 09:00 – 15:30

Priser

4500,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
6500,- for ikke-medlemmer

Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 1 uke før kurs. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding.

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Oslo – Grev Wedels plass 7. Christiania Qvartalet Møtesenter

Andre kurs