Laster Arrangementer

BREEAM Infrastructure for nybegynnere - Fullført.

BREEAM Infrastructure for nybegynnere, er en norsk versjon av BREEAM Infrastructure Foundations.

Dette nybegynnerkurset vil være nyttig for dem som jobber med et BREEAM Infrastructure-prosjekt eller vurderer å utvikle anlegg og infrastruktur i tråd med BREEAM. BREEAM Infrastructure kan benyttes i alle typer anlegg og infrastruktur, og kurset vil være aktuelt for alle aktører innen samferdsel, kommunalteknikk, energiforsyning og lignende.

Dette er kurset om BREEAM Infrastructure for deg som ønsker en grunnleggende innføring i hva BREEAM Infrastructure er og hvordan det kan være nyttig for både prosjekter og driftskontrakter. Målet med kurset er å gi god innsikt i emnene nødvendig for å oppnå en BREEAM-klassifisering i prosjekter eller i service-, drifts- og vedlikeholdskontrakter.

BREEAM Infrastructure er et 3-timerskurs og tar for seg følgende punkter:
• Overordnet om BREEAM Infrastructure
• Hvorfor bruke BREEAM Infrastructure?
• Hva BREEAM Infrastructure dekker
• Slik fungerer BREEAM Infrastructure
• Kvalitetssikring i BREEAM Infrastructure

Dato & tid

Digitalt
6. mars 08:30 – 12:00

Priser

3100,- for medlemmer av Grønn Byggallianse
4400,- for ikke-medlemmer

Påmeldingen er bindende. Avbestilling kan skje vederlagsfritt innen 1 uke før kurs. Etter dette blir deltaker belastet full deltakeravgift, med mindre det foreligger en sykemelding. Grønn Byggallianse kan endre dato eller avlyse innen 1 uke før kurs.

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Digitalt – Microsoft Teams. Digitalt

Andre kurs