Laster Arrangementer

Årets grønne driftskonferanse -Fra ord til handling

Bærekraftig drift av eksisterende bygningsmasse er avgjørende for å nå ambisiøse klima- og miljømål. I årets grønne driftskonferanse ser vi nærmere på hvilke verktøy tekniske driftere har for å gå fra ord til handling.

Det siste halvannet året har pandemien preget hverdagen og påvirket hvordan vi bruker byggene våre. Dette er noe driftere må ta hensyn til, samtidig som de skal tilrettelegge for mer bærekraftig drift. I årets grønne driftskonferanse spør vi; hvilke verktøy trenger drifterne? Hva er i verktøykassa allerede og hvilke muligheter finnes? Nytt i år er at vi også har Grønt podium, der vi får høre om konkrete produkter/tjenester fra leverandører og produsenter som er medlem i Grønn Byggallianse og som skal vise hvordan deres produkt eller løsning bidrar til bærekraft i praksis.

Noen smakebiter fra programmet er:

Drifternes grønne verktøykasse

Resultater fra Fang energityven

Kåring av Årets grønne driftsteam

Praktisk informasjon:

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det vil være mulig å delta via stream og alle som melder seg på digitalt vil motta linken et par dager før arrangementet.

Dato & tid

Online
4. november 08:30 – 10:00

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Online – . Stream

Andre kurs