Laster Arrangementer

Driftsforum på Ski storsenter - Fullført.

Se mennesket – bruk teknologien

Hvem kan melde seg på? Ansatte i virksomheter som er medlem i Grønn Byggallianse, og som er byggdriftere, driftsteknikere, driftssjefer, tekniske sjefer og eiendomssjefer

Program:
07:30 – 08:00 Ankomst, mingling, kaffe og bolle
08:00 – 08:15 Velkommen og nytt fra Grønn Byggallianse
08:15 – 08:45 Kunden i fokus med senterleders øyne. Vi hører om Olav Thon-gruppens områdekoordinatorfunksjoner. Hvordan fungerer det, og hvilke fordeler og besparelser har det gitt?
08:45 – 09:15 Pause og mingling
09:15 – 10:00 Teknologi som forbedrer kundeopplevelser. Ski Storsenter presenterer forskjellige løsninger de har, og SmartVatten holder et eget innlegg.
10:00 – 11:00 Befaring på Ski storsenter

Diskusjon
Det vil være mulighet for diskusjon etter hver presentasjon. Deltakerne vil få mulighet til å dele sine egne erfaringer og ideer.

Hvordan komme seg til Ski Storsenter?
Toget tar 11 minutter fra Oslo S til Ski stasjon. Fra Ski stasjon tar det ca. 3 minutter å gå. Vi kommer til å være i en av kinosalene, inngang er via Åsenveien 2, siden vi starter før senteret åpner. Det står Odeon Kino over døren.
Adresse: Åsenveien 2, 1400 Ski
Togene fra Oslo S til Ski er R20, R21, R22 og R23.

Driftsforumet er en møteplass for inspirasjon og deling av driftserfaring, med faglig innlegg og mulighet for diskusjon. Dette er et forum for de som drifter byggene til eiendomsselskapene og målgruppen inkluderer teknisk driftspersonell, tekniske ansvarlige, driftsdirektører og eiendomssjefer. Agenda varierer fra gang til gang, men den røde tråden er hvordan en kan oppnå grønn eiendomsdrift. Forumet møtes ca. 4 ganger per år.

Dato & tid

15. februar 08:00 – 11:00

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Dersom arrangementet er fullt kan du kontakte post@byggalliansen.no og be om å bli satt på venteliste.

Steder
– .