Laster Arrangementer

Grønt ekspertforum: Miljørapportering – ny veileder kommer! - Fullført.

Grønt ekspertforum

Et forum for miljøansvarlige hos eiendomsselskapene. I utgangspunktet møter en representant per organisasjon til Grønt ekspertforum. Agenda kan for eksempel være utforming av miljøstrategi, hvordan man stiller miljøkrav ved materialinnkjøp eller oppfølging av de 10 strakstiltakene for eiendomsselskap i Eiendomssektorens veikart mot 2050. Forumet møtes fire ganger i året.

Vi inviterer eiendomsselskaper, utviklere og forvaltere til Grønt Ekspertforum. Forumet er forbeholdt medlemmer i kategorien «Eiendomsvirksomheter og utviklere».

Grønn Byggallianse og The Governance Group har i samarbeid utarbeidet veilederen «Miljørapportering for eiendomssektoren» som blir lansert 31.01.2022. Eiendomsselskaper står overfor økende formelle og uformelle krav til rapportering om miljø, klima og andre bærekraftsforhold, og Grønn Byggallianse får stadig henvendelser fra sine eiendomsselskapsmedlemmer om hvordan de skal rapportere på miljø, på bærekraft og ESG. Vi har derfor utviklet en veileder for miljørapportering, i tråd med kravene i EUs taksonomi.
9. februar kl. 11.30-12.15 arrangerer vi et lunsj-webinar som er åpent for alle medlemmer der veilederen presenteres. I etterkant av dette webinaret, inviterer vi til grønt ekspertforum. Her dykker vi mer ned i hvordan man tar i bruk veilederen.

Mer info: Send epost til Linn Palm.

Dato & tid

Online
9. februar 12:30 – 14:00

Steder
Online – . Zoom