Laster Arrangementer

Frokostmøte: Slik bestiller du en solid ombrukskartlegging

Ombrukskartlegging er et verktøy for deg som vil finne gull i gamle bygg. På frokostmøtet tar vi et dypdykk i veilederen fra Statsbygg og Grønn Byggallianse for bestilling av ombrukskartlegging. Du vil også få høre om ulike erfaringer med ombrukskartlegging i foregangsprosjekter.

Interessen for ombruk i byggeprosjekter har formelig tatt av de siste årene. Fremoverlente aktører har tatt innovative grep og gjennomført nybrotts arbeid som viser hva som er mulig. Storskala ombruksprosjekter som FutureBuilt prosjektene Kristian August gate 13 og 23 har blant annet vist oss hvor viktig det er med gode ombrukskartlegginger for å sikre ombruk i praksis.

Vi inviterer til dypdykk i veileder om bestilling av ombrukskartlegging. Veilederen er utviklet av Statsbygg og Grønn Byggallianse med faglig bistand fra Resirqel. Med veilederen vil Statsbygg og Grønn Byggallianse legge til rette for bestillinger som gir best mulig forutsetninger for forsvarlig ombruk i prosjekt.

På dette frokostmøte vil du også få høre om ulike erfaringer med ombrukskartlegging i prosjekt. Vi spør – hva må du tenke på når du skal gå i gang med en ombrukskartlegging? Du vil blant annet få høre om erfaringer med foregangsprosjekter fra Lasse Kilvær i Resirqel. Anne Sigrid Nordby fra Asplan Viak vil fortelle om ombrukskartlegging i et områdeprosjekt på Bryn, og Michael Lommertz fra Bollinger + Grohmann Ingeniører vil fortelle om ombrukskonseptet for Skur 38.

Frokostmøtet arrangeres av Grønn Byggallianse i samarbeid med FutureBuilt og Statsbygg.

Program kommer.

 

Praktisk informasjon

Frokostmøtet er gratis og avholdes digitalt, men det krever påmelding for å delta.

Dato & tid

Online
15. september 08:30 – 10:00

Forsidefoto: Boris Misevic/Unsplash
Steder
Online – . Online