Laster Arrangementer

Driftsforum

Driftsforumet er en møteplass for inspirasjon og deling av driftserfaring, med faglig innlegg og mulighet for diskusjon. Dette er et forum for de som drifter byggene til eiendomsselskapene og målgruppen inkluderer teknisk driftspersonell, tekniske ansvarlige, driftsdirektører og eiendomssjefer. Agenda varierer fra gang til gang, men den røde tråden er hvordan en kan oppnå grønn eiendomsdrift. Forumet møtes ca. 4 ganger per år.

Arrangementet blir oppdatert med program senere.

Praktisk informasjon:
Forumet er forbeholdt medlemmer i kategorien «Eiendomsvirksomheter og utviklere» og vil holdes digitalt. Forumsmøtet blir avholdt fysisk, men for at flest mulig skal få anledning til å motta oppdateringer har vi åpnet for digital deltagelse på første del av møtet. Det er viktig for oss å høre om medlemmenes erfaringer. Hensikten med forumsmøtene er også at dere kan lære og inspireres av hverandre. Vi oppfordrer derfor til fysisk deltagelse. Skriv i kommentarfeltet om du heller ønsker å motta link til stream.

Dato & tid

Oslo
13. desember 11:30 – 13:15

Deltaker samtykker til at Grønn Byggallianse kan lagre personopplysninger også etter at gjeldende arrangement er avholdt, for å sende informasjon om andre relevante arrangementer på e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved henvendelse til post@byggalliansen.no.

Ved påmelding bekrefter deltakeren disse vilkårene.

Steder
Oslo – . Oslo

Andre kurs