Andre arrangementer

Her finner du arrangementer som ikke er i regi av Grønn Byggallianse, men som kan være nyttig og relevant for våre medlemmer.

Arrangementer av interesse
Enovakonferansen Trondheim 29-30 januar 2019

Nå er det bare drøye to uker igjen til Enovakonferansen, og det begynner å bli få plasser igjen. Meld deg på nå for å unngå å havne på venteliste. Ønsker du å ta en prat med Grønn Byggallianse under konferansen kan du melde fra til anders.nohrewallden@byggalliansen.no (utviklingssjef) eller katharina.bramslev@byggalliansen.no (daglig leder)

 

 

BAMB konferansen i Brussel 5-6. februar 2019

Grønn Byggallianse oppfordrer dere som ønsker å lære mer om sirkulærøkonomi, til å delta på BAMB konferansen i Brussel 5-6. februar 2019. Grønn Byggallianse deltar med tre medarbeidere, og vil arrangere en felles middag 5. februar der vi kan diskutere hvordan vi tar ny kunnskap med hjem.
Vi blir også med på Industridagen og “Site visit» til Circular Retrofit Lab. Merk at frist for påmelding til er 22. januar. Om du har tenkt deg til BAMB konferansen i Brussel, hører vi gjerne fra deg: Katharina.bramslev@byggalliansen.no 

 

Energismarte Bygg Konferansen 12. og 13. februar

Tema for årets konferanse er energieffektivisering og digitalisering, – digitale bygninger er energieffektive og elektrobransjen leverer.I tillegg får du høre om virkemidler som bidrar til å utvikle markedet, som f.eks Enovas støtteordninger og byggenæringens egen sertifiseringsordning – BREEAM.

 

 

Urban Future Global Conference i Oslo 22-24. mai

I 2018 talte 200 innledere for 3000 delegater fra 400 byer. Konferansen er et av hovedarrangementene under Oslo europeisk miljøhovedstad 2019. Arrangementet markerer også 10-årsjubileet til FutureBuilt. Grønn Byggallianse er en av flere Norwegian Networking Partners til Urban Future, og vi anbefaler alle våre medlemmer til å melde seg på denne store, og begivenhetsrike konferansen som går av stabelen våren 2019.

Sort by:

Kontakt oss