Laster Hendelser

Årsmøte i Grønn Byggallianse

Vi inviterer til årsmøte i Grønn Byggallianse 30. april 2020 kl. 14-16, og håper så mange som mulig av våre medlemmer vil delta. Her har du muligheten til å påvirke hva vi skal jobbe med!

Hold av datoen i din kalender allerede nå. Møtet vil bestå av både formelt årsmøte og faglig innhold, der vi vil oppdatere dere på det trenger å vite om kommende miljøkrav og trender fra myndigheter, finansnæringen og markedet. Vi kan love et spennende program som lanseres snart.

Innkalling med årsrapport, sakspapirer og påmelding vil bli sendt til alle medlemmer per mail ved administrerende direktør og vår hovedkontakt hos dere.

Medlem som ønsker en sak behandlet på årsmøtet, skal i henhold til våre vedtekter melde fra til styret om dette senest en uke før fristen for innkalling til årsmøtet, det vil si innen 8. april 2020. Dette sendes til styreleder Roy Frivoll, epost: raf@avantor.no.

For årsmøtet prioriteres en plass per medlem, men dersom det er plass, kan dere gjerne komme flere per selskap. Hvis dere melder på flere, får dere melding om at noen settes på venteliste til påmeldingsfristen er gått ut.

Dato & tid

Oslo
30. april 14:00 – 16:00

Steder
Oslo – Schweigaardsgate 34C. Storsalen 1.etg

Andre Kurs