Vi har 5 ledige stillinger!

Grønn Byggallianse er en non-profit medlemsforening der virksomheter fra hele bygg-, anleggs- og eiendomssektoren kan være medlem. I dag har vi over 380 medlemmer og er en blanding av eiendomsselskap, arkitekter, rådgivere, entreprenører, produsenter, leverandører, statlige og kommunale byggforetak, fylkeskommuner og kommuner.

Vi styrker miljøinnsatsen – vil du være med?

Grønn Byggallianse jobber for at bærekraft skal bli det selvfølgelige valget i bygg-, anlegg-, og eiendomsnæringen i Norge og har behov for fem nye rådgivere for å støtte medlemmenes ambisjoner.

Hør podkast hvor administrerende direktør i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev forteller om vårt arbeid.

Et avgjørende virkemiddel for å lykkes med oppdraget er å drive faktabasert og løsningsorientert kommunikasjon og påvirkning i næringen og rammebetingelser fra myndigheter og finansnæringen. Les mer om stillingen kommunikasjonsrådgiver her.

Vil du forvalte og formidle Grønn Byggallianse sin kunnskap om bærekraft? Les mer om stillingen organisasjonsrådgiver – kurs og kompetanse her.

BREEAM-NOR er Norges eneste metode for sertifisering av bærekraftige bygg. Grunnet økt aktivitet søker vi nå en fremoverlent medarbeider som kan hjelpe og støtte alle som har tekniske spørsmål knyttet til sertifiseringsordningen. Les mer om stillingen som rådgiver tekniske henvendelser her.

Grønn Byggallianse er i sterk vekst, og nå søker vi deg med både lang erfaring og fagkompetanse som utførende innen bygg og anlegg. Les mer om stillingen seniorrådgiver anlegg her.

I rollen som seniorrådgiver klimagassutslipp og materialer vil du veilede våre medlemmer i å ta bærekraftige valg i sitt arbeid mot lavere klimagassutslipp og å lukke materialkretsløp i sine prosjekter. Les mer om stillingen seniorrådgiver klimagassutslipp og materialer her.

Vil du vite mer om stillingene?

Kontakt Kjetil Martinsen på tlf: +47 416 14 457 / kjetil.martinsen@jeffersonwells.no, eller Marlene Sagen Bru på tlf: +47 936 31 444 / marlene.sagen@jeffersonwells.no