Laster Hendelser

Årets grønne driftskonferanse 2019

Dato & tid

  • 7. november 2019, kl. 09.00-15.00

Steder
Landbrukskvartalet, Schweigaards gate 34c, 0191 Oslo

Årets grønne driftskonferanse 2019

På driftskonferansen 2019 setter vi helsefremmende bygg på dagsorden. Vi retter søkelyset mot hvordan systemer for miljøledelse og sertifisering svarer ut mål om helsefremmende og miljøvennlige bygg i praksis. Og ikke minst kårer vi årets grønne driftsteam!

Detaljert program kommer.

Driftere er bærekraftshelter. Driftspersonalet sikrer at tekniske anlegg går som de skal, avdekker oppgraderingsmuligheter og sørger for gode inneklima i byggene våre. Uten optimal drift slites et bygg raskere, innemiljø blir dårlig og ansattes produktivitet kan bli skadelidende.

Få innsikt i å drive bærekraftige bygg

Drifterne er ofte ansvarlige for å følge opp sertifiserings- og miljøledelsessystemer i det daglige, som de sjelden selv har valgt. Det krever kompetanse.

På driftskonferansen får du som drifter en introduksjon til de ulike systemene for sertifisering og miljøledelse for bygg i det norske markedet.

I tillegg får du innsikt i nøkkelen for bygg som er bra for både helsa, miljøet og lommeboka. Verktøyet «Grønn eiendomsdrift» handler om miljøriktig drift av bygninger.

Lær av andre dyktige driftere

På konferansen kan du møte og utveksle erfaringer med driftere fra Grønn Byggallianses medlemsorganisasjoner.

Vi kårer også årets grønne driftsteam, og lærer av dyktige drifteres erfaringer.

I tillegg legger vi frem resultatene fra Fang energityven 2019. Ved å fange energityver kan du iverksette enkle, men virkningsfulle tiltak. På konferansen får du vite hvor mye energi vi klarte å spare i oktober!

Praktisk informasjon

Driftskonferansen er åpen for alle.

Priser:

  • Kr. 2000,- for medlemmer i Grønn Byggallianse
  • Kr. 3500,- for ikke-medlemmer

For dere som har lang reisevei har vi selvfølgelig et miljøvennlig alternativ. Konferansen streames og dere kan følge konferansen direkte på nettet.

For å få tilgang til streaming, melder du deg på til post@byggalliansen.no. Pris er kr. 500,-.

 

Andre Kurs