/Forstå WELL Building Standard: Introduksjonskurs
Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hva er WELL?

WELL Building Standard™ (WELL) er en standard for helsefremmende bygg, interiør og områder. WELL er et ytelsesbasert system for måling, sertifisering og overvåking av det bygde miljø og hvordan det påvirker menneskers helse og velvære. Systemet er forankret i medisinsk og naturvitenskapelig forskning som viser til sammenhengen mellom bygninger, hvor folk tilbringer omtrent 90 prosent av tiden, og innvirkningen de har på brukerne. WELL-sertifiserte arealer kan bidra til forbedring av kosthold, helse, humør og søvnmønster. WELL Building Standard administreres av the International WELL Building Institute og er tredjepartssertifisert av Green Business sertifisering Inc. (GBCI).

Som første aktør i Norge, arrangerer vi i samarbeid med Sweden Green Building Council et introkurs, 27. september 2018.

Kursinnhold

Dette kurset gir en introduksjon til WELL, inkludert standardens nøkkelprosesser. Det gis en presentasjon av oppbygging og utvikling av WELL som del av en global bevegelse for  helsefremmende bygg. Viktige forskningsresultater innen folkehelse diskuteres og kobles til de syv WELL-kategoriene, og det vil også presenteres noe forskning på verdien av WELL. Det vil i tillegg gis en innføring i selve prosessen mot WELL sertifisering, og alternative ruter for å vise samsvar.

Hvem bør delta?

Dette kurset er ideelt for alle som ønsker å forstå mer om hvordan WELL kan være et verktøy for å fremme helse og velvære gjennom utforming, bygging og drift av det byggede miljøet: arkitekter, konsulenter, entreprenører, eiere, og brukergrupper som leietakere.

Pris: 5500 kr./3300 kr. for hhv. ikke-medlemmer/medlemmer

Meld deg på

Påmeldingen er bindende. Avmelding kan gjøres vederlagsfritt inntil 14 dager før kursstart. Etter dette belastes man 50 % av kursavgiften, og mindre enn 3 dager før kreves full kursavgift, men man er velkommen til å sende en kollega i stedet. Vi tar forbehold om minimum antall deltagere for å kunne gjennomføre kurset. Endelig bekreftelse vil bli sendt ut så snart dette er avklart – senest én uke før kursstart.

Ved påmelding samtykker du til at Grønn Byggallianse kan behandle dine personopplysninger for å administrere din deltakelse på kurs og arrangementer. Du kan når som helst etter avsluttet arrangement trekke samtykket tilbake.

Du samtykker til:

  • At Grønn Byggallianse lagrer dine personopplysninger
  • Å motta invitasjoner og e-post for å håndtere deg som deltaker
  • At dine personopplysninger kan behandles i andre relevante systemer internt hos arrangør.