/CEEQUAL introduksjonskurs
Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

3 timers introduksjonskurs i CEEQUAL – et internasjonalt, frivillig og markedsdrevet miljøsertifiseringssystem for infrastruktur- og anleggsprosjekter.

Flere og flere store infrastrukturprosjekter internasjonalt og nasjonalt krever at prosjektene skal ha høy fokus på miljø og bærekraft. Da kan CEEQUAL være et verktøy! Allerede nå er det 6 prosjekter som tester ut CEEQUAL i Norge. Interessen er økende. Den 13. november har du sjansen å få innblikk i hva CEEQUAL er og hvordan bruke systemet.

Vi organiserer kurset i samarbeid med BRE

Grønn Byggallianse er en hub for bærekraftig bygg- og eiendomsbransje. Vi har avtale med BRE om å informere om og legge til rette for at kunnskapen om CEEQUAL i Norge blir god.

Mål med kurset

Dette halvdagskurset over 3 timer byr på en innføring i systemet, dets oppbygning og bruksområder.

  • Å informere om essensen av CEEQUAL – Hva, hvorfor, hvordan?
  • Å gjøre det mulig for deltakerne å utforske de viktigste bærekraftsproblemene de står overfor i sine roller innenfor sine organisasjoner og prosjekter
  • Å forstå hvordan bruken av CEEQUAL vil hjelpe til med å takle disse problemene gjennom forklaringer på fordelene ved å bruke ordningen på infrastrukturprosjekter.

Målgruppe

Private og offentlige byggherrer, entreprenører, rådgivere og andre interesserte.

Mer om CEEQUAL

CEEQUAL har i likhet med BREEAM-NOR for bygg, et bredt perspektiv på bærekraft. Sertifiseringen som er tilpasset anlegg- og infrastrukturprosjekter dekker temaene prosjektstrategi, prosjektledelse, lokalsamfunn, arealbruk, kulturminner, økologi, vann, forbruk av ressurser og transport. Alle tiltak som gjennomføres skal dokumenteres og verifiseres av tredjepart som grunnlag for å oppnå en CEEQUAL-sertifisering.

 

Meld deg på her

 

Praktisk info

  • Kurspris er 1800,- for medlemmer i Grønn Byggallianse og 2500,- for ikke-medlemmer
  • Kurset varer fra kl 9 til 12, og etterpå serveres en felles lunsj

Påmeldingen er bindende. Avmelding kan gjøres vederlagsfritt inntil 14 dager før kursstart. Etter dette belastes man 50 % av kursavgiften, og mindre enn 3 dager før kreves full kursavgift, men man er velkommen til å sende en kollega i stedet. Vi tar forbehold om minimum antall deltagere for å kunne gjennomføre kurset. Endelig bekreftelse vil bli sendt ut så snart dette er avklart – senest én uke før kursstart.

Ved påmelding samtykker du til at Grønn Byggallianse kan behandle dine personopplysninger for å administrere din deltakelse på kurs og arrangementer. Du kan når som helst etter avsluttet arrangement trekke samtykket tilbake.

Du samtykker til:

  • At Grønn Byggallianse lagrer dine personopplysninger
  • Å motta invitasjoner og e-post for å håndtere deg som deltaker
  • At dine personopplysninger kan behandles i andre relevante systemer internt hos arrangør.