/BREEAM-NOR revisor- og AP-oppdatering 2018
Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Velkommen til årets oppdatering for BREEAM-NOR AP’er og revisorer!

Dagen vil inneholde faglige oppdateringer fra Grønn Byggallianse samt legge til rette for diskusjoner og erfaringsutveksling. Er det andre teamer det er ønskelig at vi tar opp, send innspill til Viel Sørensen.

Årets oppdatering vil foregå på den måten at vi starter dagen med samling for alle AP’er, deretter en felles del som inkluderer lunsj, og tilslutt en samling for kun revisorer.

Oppdateringen koster ingenting ekstra, da den er inkludert i den årlige avgiften, men det er viktig at du melder deg på, slik at vi får inn de riktige registreringer.

Kl 9:00-13:15 er for AP’er, og kl 10:45-15:00 er for revisorer.

Krav til deltakelse

Revisoroppdateringen er obligatorisk og alle revisorer plikter å holde seg oppdatert på innholdet i oppdateringen. Vi oppfordrer alle til å delta fysisk på arrangementet for å bidra i diskusjonen og med erfaringsutveksling, men det vil være mulig å følge revisoroppdateringen via stream. For å delta på streaming, send mail til post@byggalliansen.no

AP-oppdateringen er ikke obligatorisk, men sterkt anbefalt.

Er du både revisor og AP?

For revisorer som også er godkjente AP’er, er det tilstrekkelig med deltagelse på den obligatorisk revisordelen, men er selvfølgelig hjertelig velkommen til å delta på AP-delen også. Legg i såfall inn en kommentar på det i påmeldingen.

Meld deg på

Kl 9:00-13:15 er for AP’er, og kl 10:45-15:00 er for revisorer.