/BREEAM In-Use International Assessor Training
Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
BREEAM In-Use International er et lavterskel forvaltningsverktøy og et sertifiseringssystem til bruk for eiere, forvaltere og leietakere med ambisjoner om å redusere driftskostnader, energiforbruk og miljøbelastninger i eksisterende yrkesbygg. 

Ved å tilknytte seg en ekstern revisor, kan man ta ut et BREEAM In-Use sertifikat for bygget, forvaltningen og bruken, – hver for seg eller under ett.

Nå tilbyr BRE BREEAM-In Use International Assessor Training i Norge.

Agenda

Kurset går over to dager og avsluttes med en 60 minutters eksamen i BREEAM In-Use International. Det kreves at deltagerne gjennomfører opp til 25 timer med selvstudium i forkant av kurset. Selvstudiemateriell fås tilsendt av BRE ved påmelding. Se BRE sine nettsider for detaljert agenda.

Krav til deltagelse

Aktuelle deltagere må oppfylle erfaringskrav for å delta på dette kurset. Vennligst se BRE sine nettsider for ytterligere informasjon. Her finnes også informasjon om hvordan ta ut BREEAM In-Use assessorlisens etter gjennomført kurs.

Påmelding

Dette kurset koster 1 194 Pund. Påmelding gjøres direkte til BRE via knappen under. Det er et forbehold om 8 deltagere for at dette kurset skal bli gjennomført som planlagt. For GBAs  medlemmer kan en earlybird-rabatt på 15 % hentes ved å kontakte GBA innen 10. september, på sabrina.risem@byggalliansen.no

Meld deg på